Yoga

Lessen

De yogalessen zijn gericht op het vinden van balans en geschikt voor iedereen. Het onderzoeken van grenzen. Het verhogen van het lichaamsbewustzijn en het vinden van balans zijn de aandachtspunten. Bij alle houdingen zijn er varianten en er wordt gekeken naar de persoonlijke mogelijkheden. Yoga gaat er niet om hoe lenig je bent ten opzichte van je buurman of buurvrouw.
We vertragen en verstillen, door van de wereld buiten ons naar
de wereld binnen in ons te keren. Door het beoefenen van yoga, ontwikkel je stabiliteit, kracht, lenigheid. En je gaat ontspanning ervaren.

Hatha

Deze lessen zijn wat actievere lessen waarbij het gaat om vooroverbuigen, achteroverbuigen, draaiingen, balanshoudingen
en een periode van rust. Onze adem vertelt ons het tempo van ons leven. In deze lessen geef ik  daarom veel aandacht aan ademoefeningen.

Restorative

Deze lessen zijn gericht op stil liggen en het lichaam weer laten ontspannen. Tijdens de restorative lessen maken we gebruik van veel hulpmiddelen om een houding comfortabel te maken.
Het lichaam leert hierdoor weer ontspannen en de adem zakt als vanzelf. Benieuwd wat yoga voor jou kan beteken. Kom een keer gratis meedoen.

Plaats en tijd

De groepslessen worden volgens een vastgesteld rooster gegeven op maandagavond, dinsdagmiddag en vrijdagochtend, met uitzondering van schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 9 personen.

De lessen worden gegeven in een lichte en rustige ruimte in het Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32 te Tilburg.

De les op maandagavond is van 19.15 uur tot 20.45 uur, dinsdag is de les van 13 uur tot 14.30 uur en op vrijdag begint de les om 10 uur tot 11.30 uur. Alle lessen zijn een combinatie van Hatha Yoga en Restorative Yoga.

Proefles

Heb je interesse of wil je de sfeer komen proeven in een les, stuur een Whatsapp of laat een contactverzoek achter op deze website. Ik app of bel je dan voor het plannen van jou eerste yogales bij mij.

Supyoga

Houd je van water en wil je jezelf een keer verrassen. Kom dan zeker een keer meedoen. Heb je het gevoel dat het water veel te koud is, dan hebben wij wetsuits liggen die je mag gebruiken. Het water zorgt ervoor dat je alles in je hoofd  los kunt laten.
We suppen in een natuurlijke omgeving en de  dieren-geluiden
van het Safaripark zorgen voor ultieme effecten.

Tijdens de maanden mei, juni en juli geven we iedere woensdagavond les van 19.00 – 20.15 uur. Andere data plannen we in bij mooi weer. Deze data zijn te vinden op de Facebookpagina van Windsurfclub Beekse Bergen. Voor algemene informatie over lidmaatschap zie www.bbsurfer.com

Volg de Facebookpagina van Mayke voor meer informatie of stuur een appje.

Yoga

Lessen

De yogalessen zijn gericht op het vinden van balans en geschikt voor iedereen. Het onderzoeken van grenzen. Het verhogen van het lichaamsbewustzijn en het vinden van balans zijn de aandachtspunten. Bij alle houdingen zijn er varianten en er wordt gekeken naar de persoonlijke mogelijkheden. Yoga gaat er niet om hoe lenig je bent ten opzichte van je buurman of buurvrouw. We vertragen en verstillen, door van de wereld buiten ons naar de wereld binnen in ons te keren. Door het beoefenen van yoga, ontwikkel je stabiliteit, kracht, lenigheid. En je gaat ontspanning ervaren.

Hatha

Deze lessen zijn wat actievere lessen waarbij het gaat om vooroverbuigen, achteroverbuigen, draaiingen, balanshoudingen en een periode van rust. Onze adem vertelt ons het tempo van ons leven. In deze lessen geef ik  daarom veel aandacht aan ademoefeningen.

Restorative

Deze lessen zijn gericht op stil liggen en het lichaam weer laten ontspannen. Tijdens de restorative lessen maken we gebruik van veel hulpmiddelen om een houding comfortabel te maken. Het lichaam leert hierdoor weer ontspannen en de adem zakt als vanzelf. Benieuwd wat yoga voor jou kan beteken. Kom een keer gratis meedoen.

Plaats en tijd De groepslessen worden volgens een vastgesteld rooster gegeven op maandagavond, dinsdagmiddag en vrijdagochtend, met uitzondering van schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 9 personen. De lessen worden gegeven in een lichte en rustige ruimte in het Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32 te Tilburg. De les op maandagavond is van 19.15 uur tot 20.45 uur, dinsdag is de les van 13 uur tot 14.30 uur en op vrijdag begint de les om 10 uur tot 11.30 uur. Alle lessen zijn een combinatie van Hatha Yoga en Restorative Yoga.

Proefles

Heb je interesse of wil je de sfeer komen proeven in een les, stuur een Whatsapp of laat een contactverzoek achter op deze website. Ik app of bel je dan voor het plannen van jou eerste yogales bij mij.

Supyoga

Houd je van water en wil je jezelf een keer verrassen. Kom dan zeker een keer meedoen. Heb je het gevoel dat het water veel te koud is, dan hebben wij wetsuits liggen die je mag gebruiken. Het water zorgt ervoor dat je alles in je hoofd  los kunt laten. We suppen in een natuurlijke omgeving en de  dieren-geluiden van het Safaripark zorgen voor ultieme effecten.

Tijdens de maanden mei, juni en juli geven we iedere woensdagavond les van 19.00 – 20.15 uur. Andere data plannen we in bij mooi weer. Deze data zijn te vinden op de Facebookpagina van Windsurfclub Beekse Bergen. Voor algemene informatie over lidmaatschap zie www.bbsurfer.com De groepslessen worden volgens een vastgesteld rooster gegeven op dinsdagmiddag en vrijdagochtend, met uitzondering van schoolvakanties. De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

De lessen worden gegeven in een lichte en rustige ruimte in het Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32 te Tilburg. De les op dinsdag is van 13 uur tot 14.30 uur en op vrijdag begint de les om 10 uur tot 11.30 uur. Beide lessen zijn een combinatie van Hatha Yoga en Restorative Yoga.

Daarnaast geef ik ook privé yogales, dit gaat op afspraak.

Volg de Facebookpagina van Mayke voor meer informatie of stuur een appje.

Mayke Reijnders

© 2020 Maykereijnders.nl

Ontwerp en realisatie 2Gasten