Retraite

Retraite

Oostenrijk week

In oktober 2023 organiseer ik samen met Nicole Oomen voor de derde keer een wandel relax vakantie. Deze staat in het teken van “dromen durven doen”. Met een gevarieerd wandel, yoga en meditatie programma is deze week echt een aanrader. We zitten in het ruige Pitztal in Bio Hotel Stillebach met prachtige kamers op basis van half pension. Naast het hotel ligt een waterval en de natuur is iedere keer weer anders. Aan het einde van het dal ligt een gletscher, Nicole is skileraar en als er al sneeuw is gevallen is een skiles mogelijk. Lente, zomer, herfst en winter komen allemaal voorbij in deze week. Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee op deze reis. Voor data en kosten zie het kopje prijzen.

Ardennen weekend

vertragen, verstillen en verbinden in een kleine groep staan centraal bij deze retraite. Op vrijdagavond om 17.30 uur wordt je verwacht in de Ardennen. Het weekend staat geheel in het teken van, lekker eten, slapen, yoga en massages. Met als doel het verbinden met jezelf. Alles in het weekend is vrijwillig en vrijblijvend. Het is jouw weekend. De groepen variëren tussen de 7 en 9 deelnemers. Voor data en kosten, zie het kopje prijzen.

Stilte

Eerdere deelnemers zijn enthousiast over het eten in stilte en de stilte wandeling. Dit is zo bijzonder om mee te maken, zeker als je aan tafel zit, of aan het wandelen bent, met mensen die je nog niet (goed) kent. Eten en natuur verbinden en daar zijn geen woorden voor nodig. Wij zullen tijdens de retraite aangeven welke onderdelen we in stilte doorbrengen.

Activiteiten

Om een idee te geven van de inhoud van een retraite wil ik het volgende delen. We starten op de dag van aankomst met een gezamenlijke maaltijd. Zowel het weekend als de retraite week staan in verbinding met de natuur. Wandelen, mediteren en skiën zijn activiteiten die we buiten doen. Yoga wordt binnen gegeven.

Programma

De dagen zullen starten met een yoga of meditatie sessie gevolgd door een ontbijt. Per retraite wordt er een nieuw programma gemaakt. Er is voldoende vrije tijd om zelf te genieten van de rust en de natuur. We lunchen meestal samen en het avondeten vindt plaats met de hele groep. In de middag of avond is er nog een yoga- of meditatiesessie. In de Ardennen ronden we het weekend af rond 15 uur af met een share and care sessie. Daarna vertrekken de deelnemers naar huis. In In Oostenrijk ronden we af met een diner op de laatste avond. De volgende ochtend kun je nog ontbijten en dan vertrek naar huis.

Plaats en data

Vanaf 2024 worden er meerdere weekenden per jaar georganiseerd in de Ardennen. Ieder keer wordt de locatie afgestemd op de groep. De retraite in Oostenrijk vind één keer per jaar plaats en is in het Pitztal bij Bio Hotel Stillebach. Dit is vanaf Tilburg 840 kilometer rijden. Heb je interesse, meld je dan aan. Zie voor data onder het kopje prijzen.

Volg de Facebookpagina van Mayke voor meer informatie of stuur een appje.

Mayke Reijnders

© 2020 Maykereijnders.nl

Ontwerp en realisatie 2Gasten